cat | esp Incidències

Arquifinques

977 20 03 81
Sant Pere i Sant Pau, Tarragona

Arquifinques

Som una empresa amb esperit jove i actual. Amb gran tenacitat i vàlua en el nostre treball professional hem aconseguit que l'any 2013 la nostra empresa camini a bon pas pel sector de l'administració de comunitats i els serveis en arquitectura. Aquest esperit emprenador, ja va començar fa gairebé mig segle pels seus avantpassats. Arquifinques no és més que la tercera generació d'administradors en la nostra família.

Els nostres estudis d'arquitectura l'assesoraran millor que mai en el funcionament i administració d'edificis, qui millor per a gestionar el seu edifici que un arquitecte.

En el món immobiliari, estem especialitzats en l'administració de finques i disposem de profesionals altament qualificiats, amb experiència tant en el vessant horitzontal (administrador de comunitats de propietaris) com en la vertical (administració de lloguers i patrimoni.)

L'oficina es situa a peu de carrer, amb fàcil accés per atendre a tots els nostres clients, disposem d'expositor, oficina d'atenció al públic tan t personal com interactiva, arxiu i varies dependències al servei del nostre personal.

Estem a només 50 metres de la piscina municipal de Sant Pere i Sant Pau i del pavelló de voleibol, amb gran quantitat d'aparcament i fàcil accés.

Arquifinques és l'arquitecte de la teva comunitat.

Tens alguna consulta?